Українсько-Польський вищий навчальний заклад «Центрально-Європейський університет»

Приватне акціонерне товариство

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Титульний аркуш Повідомлення

(Повідомлення про інформацію)

19.04.2019

(дата реєстрації емітентом електронного документа)

№ 11

(вихідний реєстраційний номер електронного документа)

Підтверджую ідентичність та достовірність інформації, що розкрита відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів, затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 03 грудня 2013 року № 2826, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 24 грудня 2013 року за № 2180/24712 (із змінами).

Голова правління

Шепелюк О.Ю.

(посада)

(підпис)

(прізвище та ініціали керівника)

Особлива інформація (інформація про іпотечні цінні папери, сертифікати фонду операцій з нерухомістю) емітента

(Зміна складу посадових осіб емітента)

I. Загальні відомості

1. Повне найменування емітента: ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТРАЛЬНО-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ»

2. Організаційно-правова форма: Акціонерне товариство

3. Місцезнаходження: 03680, м. Київ, м. Київ, вул.Козацька 120/4

4. Ідентифікаційний код юридичної особи: 23169003

5. Міжміський код та телефон, факс: 044 259-9234 044 258-7154

6. Адреса електронної пошти: kga@mbk.biz.ua

7. Найменування, ідентифікаційний код юридичної особи, країна реєстрації юридичної особи та номер свідоцтва про включення до Реєстру осіб, уповноважених надавати інформаційні послуги на фондовому ринку, особи, яка здійснює оприлюднення регульованої інформації від імені учасника фондового ринку: Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України», 21676262, УКРАЇНА, DR/00001/APA.

ІІ. Дані про дату та місце оприлюднення Повідомлення

(Повідомлення про інформацію)

Повідомлення розміщено на  власному веб-сайті учасника фондового ринку

Персональна сторінка емітента

19.04.2019

(адреса сторінки)

(дата)

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено, обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім’я, по батькові або повне найменування юридичної особи

Ідентифікаційний код юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

19.04.2019

припинено повноваження

Член Правління

Молдованов  Михайло  Іванович

д/н

0

Зміст інформації:

Рішення про припинення повноважень прийнято загальними зборами акціонерів 19.04.2019 р.

Припинення повноважень посадової особи виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів

Посадова особа Молдованов  Михайло  Іванович, яка займала посаду Член Правління, припинила повноваження.

Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%.

Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0грн.

Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.

Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: з 30.06.2016р.

19.04.2019

припинено повноваження

Член Наглядової ради

Костенко Святослав Юрійович

д/н

0

Зміст інформації:

Рішення про припинення повноважень прийнято  та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від  19.04.2019 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень. Посадова особа Костенко Святослав Юрійович займала посаду Член Наглядової ради, припинила повноваження. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%. Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 3 роки. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

19.04.2019

припинено повноваження

Член Наглядової ради

Ганжа Вікторія Олександрівна

д/н

0

Зміст інформації:

Рішення про припинення повноважень прийнято  та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від  19.04.2019 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень. Посадова особа Ганжа Вікторія Олександрівна займала посаду Член Наглядової ради, припинила повноваження. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%. Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді:3 роки. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

19.04.2019

припинено повноваження

Голова Наглядової ради

Попов Василь Антонович

д/н

0

Зміст інформації:

Рішення про припинення повноважень прийнято  та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від  19.04.2019 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень. Посадова особа Попов Василь Антонович займала посаду  Голова  Наглядової ради, припинила повноваження. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%. Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 3 роки. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

19.04.2019

обрано

Голова Наглядової ради

Попов Василь Антонович

д/н

0

Зміст інформації:

Рішення про обрання прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 19.04.2019 р. в зв’язку переобранням на посаду Голова Наглядової ради. Посадова особа Попов Василь Антонович обрано на посаду Голова Наглядової ради. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: 3роки. Інші посади, які обіймала особа : Лікар НМАПО. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

19.04.2019

обрано

Член Наглядової ради

Костенко Святослав Юрійович

д/н

0

Зміст інформації:

Рішення про обрання  прийнято  та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від  19.04.2019 р. в зв’язку переобранням на посаду Член  Наглядової ради. Посадова особа Костенко Святослав Юрійович обрано на посаду Член  Наглядової ради.

Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Інші посади, які обіймала особа : Головний бухгалтер ПрАТ « КГА». Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

19.04.2019

обрано

Член Правління

Пахомов Сергій Юрійович

д/н

0

Зміст інформації:

Фізична особа Пахомов Сергій Юрійович обраний  на посаду- член правління Товариства. Термін повноважень: 5 років. Володіє часткою у статутному капіталі емітента у розмірі 0 шт акцій, що складає 0 %., Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини немає. Інші посади, які обіймала особа протягом останніх п’яти років: професор, ВНЗ «Національна академія управління».Рішення про обрання прийнято річними Загальними Зборами акціонерів Товариства (Протокол  від 19.04.2019р.) в зв’язку з необхідністю обрання  члена правління Товариства. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

19.04.2019

обрано

Член Наглядової ради

Ганжа Вікторія Олександрівна

д/н

0

Зміст інформації:

Рішення про обрання  прийнято  та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від  19.04.2019 р. в зв’язку переобранням на посаду Член  Наглядової ради. Посадова особа Ганжа Вікторія Олександрівна обрано на посаду Член  Наглядової ради.

Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: 3 роки. Інші посади, які обіймала особа : Лікар-хірург Національний інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова.. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.

____________
* Окремо зазначаються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.

Завантажити файл