Українсько-Польський вищий навчальний заклад «Центрально-Європейський університет»

Приватне акціонерне товариство

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

I. Загальні відомості
1. Повне найменування емітента ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКО-ПОЛЬСЬКИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «ЦЕНТРАЛЬНО-ЄВРОПЕЙСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ»
2. Організаційно-правова форма емітента Акціонерне товариство
3. Місцезнаходження емітента 03680 м. Київ вул.Козацька 120/4
4. Код за ЄДРПОУ 23169003
5. Міжміський код та телефон, факс 044 259-9234 044 258-7154
6. Електронна поштова адреса kga@mbk.biz.ua
7. Вид особливої інформації Відомості про зміну складу посадових осіб емітента
II. Дані про дату та місце оприлюднення Повідомлення (Повідомлення про інформацію)
1. Повідомлення розміщено у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії 04.05.2016
(дата)
2. Повідомлення
опубліковано у (номер та найменування офіційного друкованого видання) (дата)
3. Повідомлення розміщено на сторінці kga.mbk.biz.ua в мережі Інтернет 04.05.2016
(адреса сторінки) (дата)

Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії Зміни (призначено або звільнено) Посада Прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи або повне найменування юридичної особи Паспортні дані фізичної особи або ідентифікаційний код за ЄДРПОУ юридичної особи Володіє часткою в статутному капіталі емітента (у відсотках)
1 2 3 4 5 6
30.04.2016 припинено повноваження Член Правління Василенко Людмила Григорівна д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про припинення повноважень прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень. Посадова особа Василенко Людмила Григорівна яка займала посаду Член Правління, звільнена. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%.Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 10 років.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посада ліквідується відповідно до статуту АТ.
30.04.2016 припинено повноваження Член Правління Марчук Валерiй Петрович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про припинення повноважень прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень Посадова особа Марчук Валерiй Петрович яка займала посаду Член Правління, звільнена. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%.Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 10 років.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних. Посада ліквідується відповідно до статуту АТ.
30.04.2016 припинено повноваження Член Правління Степко Михайло Филимонович д/н д/н
д/н
1.01
Зміст інформації:
Рішення про припинення повноважень прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень Посадова особа Степко Михайло Филимоновичяка яка займала посаду Член Правління, припинила повноваження. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 1,01%. Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 43 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 8 років.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 припинено повноваження Член Правління Черненко Леонід Маркович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про припинення повноважень прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень Посадова особа Черненко Леонід Маркович яка займала посаду Член Правління, припинила повноваження.. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%.Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 8 років. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 припинено повноваження Голова Правління Шепелюк Олександр Юрійович д/н д/н
д/н
1.96
Зміст інформації:
Рішення про припинення повноважень прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень Посадова особа Шепелюк Олександр Юрійовичяка займала посаду Голова Правління, припинила повноваження. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 1,96%. Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 83 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 10 років.Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 обрано Голова Правління Шепелюк Олександр Юрійович д/н д/н
д/н
1.96
Зміст інформації:
Рішення про обрання прийнято прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку переобранням на посаду Голова Правління. Посадова особа Шепелюк Олександр Юрійовичобрано на посаду Голова Правління. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 1,96 %, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 83 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: 5 років. Інші посади, які обіймала особа : Голова Правління ПрАТ ВНЗ « КГА». Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 обрано Член Правління Черненко Леонід Маркович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про обрання прийнято прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку переобранням на посаду Члена Правління. Посадова особа Черненко Леонід Маркович обрано на посаду Член Правління. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: 5 років. Інші посади, які обіймала особа : Проректор з фінансів ПрАТ ВНЗ « КГА». Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 обрано Член Правління Молдованов Михайло Іванович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про обрання прийнято прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку з необхідністю обрання Члена Правління. Посадова особа Молдованов Михайло Іванович обрано на посаду Член Правління. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт.Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, на який обрано особу: 5 років. Інші посади, які обіймала особа : Ректор ПрАТ ВНЗ « КГА». Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 припинено повноваження Голова Наглядової ради Костенко Святослав Юрійович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про припинення повноважень прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень. Посадова особа Костенко Святослав Юрійович займала посаду Член Наглядової ради, припинила повноваження. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%. Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 5 років. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 припинено повноваження Член Наглядової ради Ганжа Вікторія Олександрівна д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про припинення повноважень прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень. Посадова особа Ганжа Вікторія Олександрівна займала посаду Член Наглядової ради, припинила повноваження. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%. Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 5 років. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 припинено повноваження Голова Наглядової ради Попов Василь Антонович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про припинення повноважень прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку із закінченням терміну повноважень. Посадова особа Попов Василь Антонович займала посаду Голова Наглядової ради, припинила повноваження. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%. Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає.Строк, протягом якого особа перебувала на посаді: 5 років. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 обрано Голова Наглядової ради Попов Василь Антонович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про обрання прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку переобранням на посаду Голова Наглядової ради. Посадова особа Попов Василь Антонович обрано на посаду Голова Наглядової ради. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: до наступних чергових загальних зборів АТ. Інші посади, які обіймала особа : Лікар НМАПО. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 обрано Член Наглядової ради Ганжа Вікторія Олександрівна д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про обрання прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку переобранням на посаду Член Наглядової ради. Посадова особа Ганжа Вікторія Олександрівна обрано на посаду Член Наглядової ради. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: до наступних чергових загальних зборів АТ. Інші посади, які обіймала особа : Лікар-хірург Національний інститут хірургії та трансплантології ім. О.О. Шалімова.. Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.
30.04.2016 обрано Член Наглядової ради Костенко Святослав Юрійович д/н д/н
д/н
0
Зміст інформації:
Рішення про обрання прийнято та виконано на підставі рішення загальних зборів акціонерів від 30.04.2016 р. в зв’язку переобранням на посаду Член Наглядової ради. Посадова особа Костенко Святослав Юрійович обрано на посаду Член Наглядової ради. Володiє часткою в статутному капіталі емiтента 0%, Володiє пакетом акцій емітента у розмірі 0 шт. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини немає. Строк, на який обрано особу: до наступних чергових загальних зборів АТ. Інші посади, які обіймала особа : Головний бухгалтер ПрАТ « КГА». Посадова особа не надала згоди на розкриття паспортних даних.